מי הלקוח
Prince of Snow Hotel
מה עשינו
אסטרטגיה / מיתוג / עיצוב אתר / עיצוב פנים
מה זה כולל
קרייאייטיב / עיצוב לוגו / שפה חזותית / הפקות צילום / סטיילינג / מיתוג חללים / אמנות / פרינט / דיגיטל

Prince of Snow Hotel

מלון Principe delle Nevi הוא מלון בוטיק לחובי הסקי והחיים הטובים. המלון ממוקם בעיירה הציורית צ'רבניה באלפים האיטלקיים למרגלות הר המטהורן המפורסם אשר גובל בין איטליה לשווייץ וניתן לצפות בצדודיתו המרהיבה מבעד לחלונות המלון.

האתגר:
לקחת מלון קיים קטן חשוך ופונקציונלי ולהפיח בו חיים חדשים, יוקרתיים ומרגשים.
לבלוט בין המלונות היוקרתיים באזור ואפילו להפוך להיות המוביל בקטגוריה.

הקונספט:
במחקר שערכנו גילינו שרוב המלונות באזור מספקים את אותה חווית הרים טיפוסית סטייל אווירת בקתת ההרים (chalet) או לחילופין אווירה מעט כבדה של מלון אירופאי ישן.
כדי לבלוט ולספק חווית לקוח אחרת בחרנו לשלב בין האווירה החמה והנעימה של בקתת העץ היוקרתית והמפנקת בעלת האח המלחש לבין מראה מלון הבוטיק האורבני והמוקפד כמו שרק מילאנו הסמוכה (יחסית) יודעת לספק, בדיוק הנקודה בה החדש פוגש את הישן והאיטלקי הקלאסי פוגש את האיטלקי האופנתי. הכל בשילוב שמחת חיים, חושניות, אוכל, שתייה והומור כמו שרק האיטלקים יודעים לעשות (ומסתבר שגם הישראלים).

הלוגו:
כשהגענו לשלב פיצוח הלוגו, למדנו שלאחד השותפים במלון, ג'ימס מק'ניל, יש סמל משפחתי שמלווה את משפחתו כבר מאות שנים.
בחרנו להשתמש בסמל המשפחתי, לעדכן אותו תוך שמירה על המראה הקלאסי ולצמד לו פונט עדכני וסנס סריפי.

מיתוג מסעדת השף של המלון:
Life is Uncertain…Eat Dessert First
במלון שוכנת מסעדת שף אשר משלבת (כמו המיתוג) בין מנות איטלקיות קלאסיות לטכניקות בישול גורמה עדכניות דוגמת בישול מולקולרי וסו-ביד. שם המסעדה, שמועמדת לקבלת כוכב מישלין, הוא פתית שלג והיא מספקת חווית ארוחת שף אשר מרכיביה מושפעים מהמיקום והחומרים המקומיים. מעבר למיתוג המסעדה, התפריטים ואמצעי השיווק השונים, יצרנו במיוחד עבורה מארזים לפטיפורים ושוקולדים אשר מיוצרים בעבודת יד על ידי שפית הקינוחים של המסעדה, בקבוק שמן זית אורגני כתית מעולה מיוחד הניתן לרכישה במקום ואת יצירות האמנות.

ואז הזמינו אותנו לעצב גם את הסוויטות החדשות:
אנחנו תמיד שמחים לאתגר את עצמנו וללמוד דברים חדשים לכן כאשר המלון ביקש מאיתנו לעצב עבורו גם את האגף החדש שהוא מתעתד להקים קפצנו על ההצעה בלי לחשוב פעמיים.
במהלך העבודה על האגף החדש של המלון שמהווה בניין נפרד שממוקם לצידו של המלון, הבנו שהחיבור בין האגף החדש למבנה המרכזי של המלון חייב להיעשות בצורה חלקה ולהרגיש כאילו מדובר בבניין אחד ולא בשני בניינים נפרדים, לכן עלה הרעיון לבצע חיבור תת קרקעי ולחפור מנהרה אשר תחבר בין הבניינים ותשמש גם כמרתף יינות.
כדי להפוך את המעבר לחוויתי יותר הפכנו את המנהרה למיני מוזיאון אשר סוקר ומוקיר את אמנות ייצור היין באיטליה.

הפרויקט הבא

חלאסרטן